Kom je mee anderen helpen? Wij zoeken nog vrijwilligers!

Een gratis kledingoutfit uitzoeken

Modewinkel zonder kassa

Als klant kun je bij ons komen winkelen zoals je dat ook in modewinkels doet, maar dan op afspraak. Je zoekt voor jezelf en voor/met je kinderen kleding uit die je leuk lijkt. In de paskamer kun je meerdere kledingstukken uitproberen en bepalen wat wel en niet goed zit en je leuk staat.  Onze vrijwilligers kunnen daarbij adviseren als je dat wenst. Twee keer per jaar wisselen we de collectie van zomer- naar winterkleding. Iedere klant mag twee keer per jaar op afspraak bij ons komen shoppen.

Kom ik in aanmerking?

Je kunt als inwoner van Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem of Nieuwkoop een beroep doen op Kledingbank Groene Hart als je een laag inkomen hebt, bijvoorbeeld omdat je van een uitkering leeft, of wanneer je vanwege schulden onder bewind staat. Dat is een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm.

Hulpverleningsinstanties kunnen je ook helpen om te bepalen of je in aanmerking komt en het aanmeldingsformulier voor of met je invullen.

Wat hebben wij in onze winkel?

Je kunt kleding uitzoeken voor elk lid van het gezin, zoals een jurk, rok, broek, shirts, trui , jas en schoenen. Als nodig en aanwezig kun je in overleg aanvullend ondergoed, nachtkleding, zwemkleding, sokken, muts, handschoenen, sjaal, tas, beddengoed, handdoeken of badlakens ontvangen.

Het uitzoeken van kleding in de winkel kan alleen op afspraak voor geregistreerde klanten. Op de volgende manieren kun je een afspraak maken om kleding in de winkel te komen uitzoeken:

info@kledingbank-groenehart.nl
06 3334 4757
Stuur een WhatsApp bericht

Hoe kom ik bij de winkel?

Kledingbank Groene Hart heeft een winkel aan de buitenzijde van de Aarhof waar onze geregistreerde klanten na het maken van een afspraak terecht kunnen.

Aarhof 68
2406 BT Alphen aan den Rijn
Bekijk de routebeschrijving

Eerste 1,5 uur gratis parkeren in parkeergarage