Kom je mee anderen helpen? Wij zoeken nog vrijwilligers!

Wij doen nog meer…

AED en reanimatie

Wist je dat wij een AED in onze winkel hebben om klanten én medewerkers in geval van nood te kunnen reanimeren? En dat veel van onze vrijwilligers een cursus reanimatie hebben gevolgd om de AED te kunnen bedienen?

Menstruatie Uitgifte Punt (MUP)

In de winkel is een menstruatie uitgiftepunt (MUP) aanwezig waar vrouwen gratis menstruatiematerialen kunnen afhalen. Want in gezinnen met geldproblemen is het niet vanzelfsprekend dat vrouwen deze kunnen kopen. Lees meer…

Gratis Knipbeurt

Bij TrafficLight Hair Fashion, ofwel de Stoplichtkapper aan de Evenaar 190 in Alphen aan den Rijn kunnen klanten van Kledingbank Groene Hart een gratis knipbeurt krijgen. Haal de bon voor een gratis knipbeurt op in onze winkel aan de Aarhof.

Het BehouT Circulair

Wist je dat in Alphen aan den Rijn een ‘houtbank’ heeft genaamd Het BehouT Circulair? Daar kun je gebruikt hout en plaatmateriaal kopen. Maar ook in workshops krijgt hout er een tweede leven omdat je er weer iets nieuws en persoonlijks van maakt. Het BehouT Circulair zit achteraan het parkeerterrein van de Praxis in Alphen aan den Rijn. Kledingbank Groene Hart deelt samen met Het BehouT Circulair een bus om spullen te kunnen vervoeren. Zo zijn we samen mooi duurzaam bezig.