Medewerkers gezocht voor de Kledingbank.

Steeds meer mensen doen een beroep op Kledingbank Groene Hart. Inmiddels hebben we meer dan 1000 personen ingeschreven en de verwachting is dat dit aantal alleen maar groter wordt.
Ben jij empathisch ingesteld, kun je goed communiceren, kun je goed samenwerken en heb je affiniteit met onze doelgroep? Dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen.

Korte taakomschrijving

Samen met collega’s kleding sorteren en/of klanten helpen die de Kledingbank-winkel bezoeken om kleding uit te zoeken. Onze werktijden zijn 10.00 - 12.30 uur of van 13.00 - 15.00 uur.

Wat maakt het werk de moeite waard voor de vrijwilliger?

Het is zinvol vrijwilligerswerk met een grote mate van zelfstandigheid. Je werkt mee aan de missie van de Kledingbank, namelijk het verstrekken van kleding aan mensen die dat op dit moment niet kunnen betalen. Door goede, gebruikte kleding een 2e kans te geven werken we ook mee aan het voorkomen van verspilling.

We zijn ook dringend op zoek naar coördinatoren. Liefst enige ervaring met leidinggeven, met een hart voor ons goede werk en voor kleding.

Heb je belangstelling of wil je meer informatie?

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. we maken graag een afspraak om met je.