Kledingpakket

Door het aanvraagformulier in te vullen dient u een verzoek in voor een kledingpakket in de zomer, vanaf maart, en een kledingpakket voor in de winter, vanaf september. Nadat wij de aanvraag hebben verwerkt, nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Een kledingpakket is persoonsgebonden en wordt op afspraak in een keer verstrekt. Jongeren vanaf 18 jaar moeten zelf een aanvraag indienen.

Iedereen mag zelf de kleding uitzoeken in onze winkel. Wij beschikken over paskamers en adviseren u hiervan gebruik te maken. Zodoende weet u zeker dat de kleding passend is voor u. Het is niet mogelijk om kleding naderhand te ruilen. Goede gebruikte kleding kunt u altijd bij ons weer inleveren, zodat wij deze beschikbaar kunnen stellen voor andere consumenten.
Kinderen vanaf twaalf jaar dienen met hun ouder(s) en/of voogd mee te komen om de kleding te passen.

Een gratis kledingpakket kan bestaan uit de volgende items:

a. broek of rok of jurk of een combinatie daarvan
b. shirt met korte of lange mouw of topje of een combinatie daarvan
c. overhemd of blouse of een combinatie daarvan
d. trui of vest of blazer of een combinatie daarvan
e. schoenen of laarzen
f. jas

De juiste aantallen per item worden in de winkel aangegeven.

Indien gewenst en voorradig kan men daarbij in overleg aanspraak maken op extra’s zoals: ondergoed, nachtkleding, zwemkleding, sokken, muts, handschoenen, sjaal, tas, beddengoed, handdoeken of badlakens.
U vind de kledingbank op 3 minuten loopafstand van station Alphen aan den Rijn. De ingang van de winkel is te bereiken via de Gaslaan. Gebruik de link: Waar vindt u ons?

Helaas is het niet toegestaan voor de deur te parkeren!